Stratégiánk a minőség

Fehér szegélyléc kivitelezés

 

A fehér szegélyléceknek köszönhetően mára teljesen átalakult a szegélylécről kialakult kép a lakberendezésben. Anyagvastagsága lehetővé teszi a fal és a fapadló közötti dilatációs hézag esztétikus takarását.

 

A fehér szegélyléc kiemelt figyelmet igényel, kivitelezéséhez a Festool KS 120 gérvágót preferáljuk. A gérvágó a kétoszlopos vezetés révén, egyedülálló  precíz és kipattgozásmentes vágást biztosít a gérvágások során.


Fehér szegélyléc kivitelezés / pormentes technológia


A gérvágó a szegélyezés során H porosztályú Festool ipari porszívóra van csatlakoztatva amely 99,995 % hatásfokú porleválasztással bír a munkavégzés során.

A magas  minőségű szűrés bíztosítja a rákkeltő és veszélyes poroktól mentes, lehető legalacsonyabb portartalmat a munkakörnyezeti levegőben, a fehér szegélyléc kivitelezése során.

 

A fehér szegélylécet ragasztással rögzitjük az adott falfelületre, amelyhez egykomponensű rugalmas MS polimer szerelő ragasztót használunk.

 

A végső szilárdulást követően olyan  esztétikus fehér szegélylécet kapunk, amely nagyban befolyásolja a burkolat és tér végleges összképét.

 

Referencia